PLC SCADA Programmeur | Industriele Automatisering | 2.800 – 4.300 – Kantoor Eindhoven – Rosmalen

JobID=3c0.08

Wie wordt jouw werkgever?

• Wij zijn een bedrijf op het gebeid van industriële automatisatie.
• Ben jij een ervaren PLC Scada Programmeur?
• Heb jij ervaring met PLC systemen?

Vaste baan: PLC SCADA Programmeur | Industriele Automatisering | 2.800 – 4.300 | PLC SCADA ProgrammeurWij zijn een dynamisch engineering bedrijf met ervaring op het gebied van industriële automatisatie.Wij zijn gespecialiseerd in zaken als software projecten tot het leveren van complete elektrotechnische installaties.

Wat ga je precies doen?

Voor de vacature als PLC SCADA Programmeur Rosmalen Elektrotechniek ga je het volgende doen:

Je ontwerpt samen met je collegas besturingssystemen voor diverse opdrachtgevers, in teamverband ontwikkel je de best mogelijke oplossing. Bovendien is het hier van belang dat je als software engineer makkelijk de wensen van de klant kunt vertalen naar software zoals die door jou ontwikkelt wordt.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PLC SCADA Programmeur, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt

• Opleiding Hbo Elektrotechniek/ Energietechniek/ Werktuigbouw/ Industriële Automatisering
• Ervaring met SCADA- en PLC-software.
• Daarnaast is het van belang dat je goed Nederlands spreekt.
• Ook ben je analytisch van aard en stressbestendig. goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent een teamplayer die ook prima zelfstandig kan werken.
• Je woont in de omgeving van Rosmalen, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen.

Het aanbod van deze werkgever uit Rosmalen

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Naast alle details spelen ook andere zaken. Denk aan PLC SCADA Programmeur PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar of Procesindustrie. Ook Scada, Architect of Industrial software architect zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar en MES MOM in dit spectrum.

Het is belangrijk te weten dat we je ook heel graag uitnodigen als je uit de buurt van Rosmalen komt. De plaatsten vanwaar je heel goed ook kan komen zijn Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg. Het is ook prima te doen vanuit Haren, Eindhoven, Vught of Deurne. Woon je in Gilze, Heeze of Rijsbergen solliciteer dan ook ajb. En wanneer je woont in Capelle, Boxtel, Best of NB en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Vanaf de woonplaatsen Ravenstein, Alphen en Ransdaal is onze vestiging ook prima te doen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Lees meer…