Teammanager Klantenservice Coolblue – Careermaker – Rotterdam

JobID=3c0.08

Terwijl de koffie nog staat te pruttelen, print je de resultaten van vorige week uit. Mooi! Het doel op NPS is ruim behaald. Het doel op AHT nét niet, maar je weet zeker dat jouw team dit kan. Tijdens de weekstart deel je dit met je team en is het tijd om vooruit te kijken. Je enthousiasmeert je team om het AHT-record te verbreken.

Aan het einde van de ochtend heb je een voortgangsgesprek met één van je medewerkers. Je loopt even langs de Klantcommunicatie Specialist om de data hiervoor op te vragen. Samen luisteren jullie een klantgesprek terug. Tijdens het luisteren geef je hem concrete verbetertips. Terug bij je team word je lachend aangekeken. Je volgt hun blik naar het bord. Het AHT-record is nú al verbroken en dat door de medewerker die je zojuist hebt geholpen. Vet!

Je gaat bij Coolblue te werk als Teammanager Klantenservice in een open en gezellig team. Binnen deze functie kom je in aanmerking met de nieuwste ontwikkelingen in de IT/Retailbranche en zorg je ervoor dat het team dat jij aanstuurt optimaal presteert. Als Teammanager Klantenservice bij Coolblue begeleid je jouw team om een glimlach op het gezicht van de klant te toveren.

Jij bent in staat om het team, wat bestaat uit ongeveer 20 FTE, zo goed mogelijk aan te sturen omdat je door de ogen van de klant weet te kijken. De resultaten en de ontwikkeling van het team zijn jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor een hogere klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en een efficiënt werkend team. Coolblue zoekt een collega die haar klanten blij maakt, haar medewerkers coacht en begeleidt op zowel gespreks- als inhoudelijke vaardigheden. En iemand die de Klantenservice elke dag een stukje beter maakt!

Lees meer…